За продажба Хотел, Cañete, Lima, Перу, 5 Condoary

За продажба - Cod. 43340

  • Типология: Хотел
  • Област: 14000 m²
  • Номер на стая: 32
  • Етаж: 2

🌟 Добре дошли в Raíces de Luna - Вашият портал за приключения и релаксация в Lunahuaná, Cañete, Лима, Перу! 🌟

Открийте скрит скъпоценен камък, сгушен в сърцето на Lunahuaná, Cañete, където слънцето грее 350 дни в годината, създавайки идеалното убежище както за търсачите на силни усещания, така и за любителите на природата. Представяме ви Raíces de Luna, грандиозен имот от 14 000 квадратни метра, разположен в живописната пристройка Condoary, точно на километър 41,5.

Основни функции:

🏨 32 удобни стаи: Всяка от нашите внимателно проектирани стаи предлага лично убежище за нашите гости, осигуряващо удобно уединение след ден на проучване.

🍽️ Централен ресторант: Отдайте се на вкусовите си рецептори в нашия централен ресторант, където вкусовете на местната гастрономия и изисканата кухня се сливат, за да създадат кулинарно изживяване, което отразява богатата култура на региона.

🌊 Плувен басейн от 175 м2: Потопете се в релаксация с нашия обширен плувен басейн, идеалното място да се отпуснете и да се потопите в спиращата дъха среда.

🏸 Спортни съоръжения: Независимо дали сте спортен ентусиаст или търсите приятелско състезание, Raíces de Luna ви предлага игрище за фронтон, игрище за волейбол, игрище за футбол 5 на страни и игрище за скуош.

🌄 Очаква ви приключение: Потопете се в вдигащите адреналина дейности, с които Lunahuaná е известен. От вълнуващи рафтинг експедиции и вълнуващо спускане с циплайн до офроуд каране на четириколки, рапел и скално катерене - нашият хотел е вашата врата към най-доброто приключение.

🍇 Вино и гастрономия: Разгледайте известния лозарски пейзаж на Lunahuaná, известен със своята процъфтяваща винарска индустрия. Разкрийте тайните на местното винопроизводство, докато се наслаждавате на най-добрите вина, които регионът може да предложи.

Основно местоположение:
Удобно разположен само на 150 км от Лима, Raíces de Luna се радва на отлично местоположение по протежение на главния път, което го прави лесно достъпен за пътници, търсещи бързо бягство от оживения градски живот.

Възможност за инвестиция:
Грабнете шанса да притежавате този процъфтяващ хотел и станете част от разрастващата се туристическа индустрия на Lunahuaná. С продажна цена от 2 000 000 USD, Raíces de Luna представя уникална инвестиционна възможност в една от най-приятелските туристически дестинации в региона на Лима.

Не пропускайте шанса да притежавате райско кътче, където приключението среща релаксацията. Свържете се с нас днес, за да планирате оглед и да тръгнете на пътешествие, за да направите Raíces de Luna ваш собствен! 🌙✨

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB