За продажба Тераса-открита повърхност, IQUITOS, Ucayali, Перу, Calle San Marcos

За продажба - Cod. 29904

  • Типология: Тераса-открита повърхност
  • Област: 8000 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 3

Аз продавам прекрасен Lodge в перуанската Амазонка по река Ucayali в общността на Jenaro Herrera. Всички сгради са направени с естествен и дълготраен материал. Строителството започна преди 2 години и половина, така че всичко е като ново. Офертата включва:
- Основната къща. 1RST етаж 180м2, голям вход, дървета спални (до 6, 3, 2 легла), 3 бани с душове и тоалетни, 1 трапезария. 2-ри етаж 170 кв м, 2 хола, 3 спални (до 6, 4, 4 легла). 3-ти етаж 50 m2, 2 тераси с прекрасна гледка на реката и на джунглата на върха на 12meters висока къща.
- В кухнята, 30 m2, свързани с малък мост към основната къща.
- Най-maloca, 65кв. М (диаметър 9 метра). Свързано с двайсет и пет милиарда м мост към основната къща. Тя е била построена, за да приеме до 18 души за шамански церемонии, а също така има прекалено други бани вътре.
- Една малка къща, трийсет кв. М. Може да се използва, за да има повече стаи. Аз и е била използвана като работилница за строежите.
- Земята, 1 ha. Парцелът е отбелязана от река Parnayari, който даде прясна вода за пиене, плуване през цялата година и много риби да ядат. Ние засадени полезни много местни плодове и лечебни растения.
Мястото е идеално за център за отстъпление или общежитие в джунглата, районът е пълен с малки реки, езера и дивата природа. Парцелът се продава с законен собственик постоянството на цената на 50 000 $ negociable.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB