За продажба Строителен терен, Tarapoto, San Martin, Перу, Chazuta

За продажба - Cod. 36785

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 46000 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Великолепен парцел от 4,5 хектара в средата на перуанската Амазонка с великолепна речна граница и уникална панорамна гледка от горното плато.

Земята е на 15 минути пеша от град Chazuta, на час път с кола от Tarapoto, който е на час път от Лима. Chazuta е особено известен със своите занаяти (центърът Wasichay de Chazuta признава културното наследство на перуанската нация през 2012 г.), но също така и поради многото си природни ресурси (впечатляващи водопади, термални бани), своите шоколадови бонбони (културата на какаото е по-голямата част) или нейните куранти растителни специалисти, които лекуват от лечебни растения и които винаги привличат по-голям брой туристи.

Земята включва 1 хектар какао, половин хектар юка, около 200 растения от ананас и манго, авокадо, папая и други плодни дървета, цветя, лечебни растения, дървета и др.

Чиста и прозрачна изворна вода извира от средата на земята, за да образува поток, който ще се влее в реката.

Земята е разположена по пътеката на сулфитни термални басейни ChazutaYacu, което я прави стратегическо място за туризъм (малки бунгала за сън в природата, сок бар с хамаци, които предлагат почивка за туристи, когато слънцето се удари и т.н.). ).

Идеална земя за проект в пермакултура, изграждане на екологично жилище, място за почивка на посетителите идват да правят диети.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB