За продажба Други (земи), puerto maldonado, Destroyed, Перу, Puerto Maldonado

За продажба - Cod. 39217

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Търсите ли безжичен релаксиращ нов дом? Няма нищо по-чисто и полезно за вашето здраве от това да живеете точно в средата на белите дробове. Амазонската джунгла!

Може би търсите ново място за ваканция, което да се обадите на свои или имате собствена представа за потенциалите, които проспериращата земя може да ви даде.

Каквото и желание да имате, то може да се сбъдне точно в средата на джунглата на Амазонка, в района на Пуерто Малдонадо. Това е най-слабо засегнатата, полуразвита зона на джунглата, с най-големия природен резерват в цялата перуанска Амазонка.

Земята е достатъчно далеч от малкото градче, така че наистина се чувствате в средата на джунглата, но все пак достатъчно близо, за да купите основните си нужди, когато е необходимо. Със стоката на пресни храни и вкусни ресторанти!

Предлагам ви тази величествена атмосфера плюс повече.

Може да се стъмни в джунглата, но вече имаме инсталиран ток! Слънчевите панели също са възможност.

Къпането в реката Мадре де Диос (Богородица) е приключение, но вероятно не е такова, което искате да правите всеки ден. Под вашата красива земя можете да получите чиста вода. Всичко, което е необходимо, е да изградите резервоар за вода и кристално чиста вода да тече от вашия душ. Което е лесно за инсталиране.

Притеснява се от неизвестността на джунглата. Не се притеснявайте, ние имаме сигурност, за да сме сигурни, че вашата релаксация не е развалена от нищо.

Забравил нещо в малкото градче, няма нужда да се мъчиш. Главният път към града е точно извън партидата. Партидата е достатъчно далеч в джунглата, че няма да чуете автомобили или мотоциклети, които да ви смущават още в непосредствена близост.

Вие избирате, ако искате земята ви да е чиста джунгла или дива джунгла. Ние можем да почистим много от вас, така че можете да започнете да строите дома си веднага. Започнете да си представяте мечтания домашен оазис!


Сега, нека поговорим подробности ...

Цената е 150 кв.м.
Цените са 150 000 долара за 1000 кв. М2
За закупуване са необходими минимум 1000кв.м.
Можете да закупите още партиди, ако желаете.

Има общо 16 000кв.м
Според цената на кв.м. за закупуване на всичко, това би струвало 2 400 000 долара. Ако решите да закупите всичко, тогава можем да договорим частно отстъпка.

Ако това звучи като сън, тогава направете стъпките, за да го изпълните. Имаме само един шанс да изследваме земята. А защо не и едно от най-процъфтяващите места на него.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB