За продажба Строителен терен, IQUITOS, Ucayali, Перу, Santa Clara

За продажба - Cod. 30541

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 12500 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Красиво разположен в близост до реката и нейните природни красоти, и все още само на 15 минути от международното летище и на 30 минути от центъра на града, този имот е добра отправна точка за един курорт, позволяваща туризъм и / или дейности за свободното време. Оттук експедиции до гъста тропическа гора, а също и за риболов или плажни екскурзии са лесно организирани.

Амазонка е обявен през 2011 г. един от 7-те природни чудеса на света. Оттогава региона - (!, Където е направен филма Фицкаралдо с Клаус Кински) и особено на град Икитос - регистрира голямо Turistic растеж. Днес, с икономиката на България е един от най-силните латиноамериканските пазари за растеж, се туристическа индустрия е във възход. Следователно луксозен курорт с гурме ресторант, плувен басейн, тенис корт и перуански "fulbito" може да бъде интересен проект. Районът е тих и сигурно, и на новия път позволява лесен достъп и сигурност.

Заедно с нашия местен архитект, ние погледна в бунгало курорт с малък ресторант, плувен басейн и един тенис корт, за да бъде в състояние да посрещне семейства, двойки и сингъл за туризъм и почивка. Планове и изчисления са на разположение и изглеждат обещаващи. Въпреки това, по семейни причини, ние променихме нашия план да се върне в Перу някой ден, и ще остане в Европа. Ето защо ние продаваме нашата собственост, както и на проекта може да се дава на върха. Ние също ще се радвам да съдейства и да придружава заинтересована предприемач с първите стъпки в неговия / нейния проект в тази красиво място на света.

- Регистрирана с национално недвижими имоти регистър SUNARP
- Напълно ограден с стена и метална порта
- Ground водна помпа и рибарник (22 х 60 м)
- Курортна проект на разположение (бунгала, тенис корт, басейн, ресторант)
- 15 мин. от междунар. летище (нов път)
- 5 минути. от река Nanay
- 30 минути. от централния площад на Икитос

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB